Var säker på om du är körklar med en av marknadens bästa alkomätare

Sponsrat inlägg

När det gäller alkohol och bilkörning är det bästa alternativet att låta bilen stå som ni alla vet, men i de fallen där du verkligen måste köra, kan det vara skönt att veta sin exakta promillehalt, detta kan du göra med en alkomätare från Dräger . Varför vi väljer att promota just Drägers alkomätare beror på att varumärket har generellt väldigt högt betyg på sina produkter och vinner de flesta bäst i test undersökningarna.

Varför ska du inte lita blint på våra beräkningar? Tillnyktrad ger enbart en estimerad uppskattning när alkoholen går ur kroppen. Resutatet varierar alltid person till person, därför är inga generella uträkningar 100%iga. Däremot kan du få ett näst intill exakt resultat med en alkomätare ifall du använder den på korrekt sätt. Vi har valt ut en utav de bästa alkomätarna på marknaden som vi rekommenderar. Troligtvis även Polisen!

Dräger - Ett tryggt varumärke, som även polisen litar på

Något som gör Dräger som varumärke lite mer unikt är att Dräger tillverkar alla alkomätare till Polisen, vilket gör att Dräger som varumärke har den högsta träffsäkerheten på marknaden.

Dräger Alcotest 4000, varför vi rekommenderar den!

 • Testad och godkänd
  Drägers produkt uppfyller standarder för både privat (EN16280) och professionell (EN15964) användning.
 • Batterilucka
  Alcotest 4000 är utrustad med batterilucka vilket möjliggör att användaren själv kan byta batteri
 • Tysk kvalitet
  Alla Drägers alkotestare tillverkas i Lübeck i Tyskland. Det säkerställer att kvalitén är hög och att vi har bra kontroll på att ingen miljöförstöring sker med okontrollerade miljöutsläpp eller långa transporter från Asien.
 • Smidig
  Det smidiga formatet och den tunna mikrofiberpåsen alkotestaren förvaras i tar minimal plats i en ficka eller väska. Munstycket sitter skyddat bakom ett lock när alkotestaren inte används. Extra munstycken finns att köpa i 5-förpackning.
 • Elektrokemisk bränslecellsteknik
 • Dräger Alcotest 4000 levereras med utbytbara munstycken

Glöm inte att nästan alla alkoholmätare behöver kalibreras. Det rekommenderas att alkomätaren ska kalibreras en gång per år. Detta går tyvärr inte att undvikas men har du en kalibrerad Dräger Alcotest 4000 kan du vara trygg med att du har en av utav den snabbaste och mest tillförlitliga alkomätaren på marknaden.

Se hur ett alkoholtest från dräger används i praktiken